Batavus Bromfiets Club

Welkom bij de BatavusBromfietsClub
opgericht: juli 2003
Correspondentieadres: Schoterlandseweg 11, 8414 LM, Nieuwehorne Tel. 06 518 99 045

e-mail: info@batavusbromfietsclub.nl

De BatavusBromfietsClub is onderdeel van de -Stichting Batavusbromfietsclub Nederland-
ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht

Batavus relatie geschenken.

Zoals ieder ander zichzelf respecterende bedrijf zorgt ook Batavus goed voor zijn relaties.

Bij een bijzondere gelegenheid of bij een bezoek aan de fabriek in Heerenveen ontvingen/ontvangen die relaties mooie aandenkens.

Onderstaande afbeeldingen van relatie geschenken ontvingen we van dhr. Henk de Haan (oud werknemers van Batavus)

Links de kruikjes, rechts de onderkant van de kruikjes.

dhr. Henk de Haan

Hieronder een aantal voorbeelden die we van onze leden toegestuurd kregen, waarvoor onze hartelijke dank.

Bij Batavus was het zo dat de vertegenwoordigers ook wisten wanneer de vrouw van een dealer jarig was. Op haar verjaardag ging de vertegenwoordiger dan even langs met een geschenk namens Batavus. Dat kon een wandbord zijn maar bijvoorbeeld ook een servies.

Uit de periode dat Klaas Vos bij Batavus werkte kregen de werknemers met de Kerst een geschenk,
o.a. onderstaande kruikjes, van de  -Koninklijke Goedewagen Blauw Delfts-
Onderop staat: Batavus Intercycle.

Friese Beerenburg Kruikjes, met tekst Fierljeppen, en Keatsen.

Friese Beerenburg kruikjes, met de steden Sneek en Sloten.

Hartelijk dank Klaas Vos voor deze mooie kruikjes.

Klik op het logo hieronder om naar de officiŽle Batavus site te gaan.